Kostenbeheersing door eMolta

Waarom is eMolta voordeliger?

Kosten beheersing bij eMolta is gebaseerd op onze drie kostenbeheersings principes:

Ten eerste gebruiken wij standaard software van leveranciers die meestal marktleider zijn (of ook: "best of breed"). Het gebruik van zoveel mogelijk standaard software betekent dat de ondersteuning vaak goed is, de software meestal goed getest is en dat andere leveranciers ermee kunnen communiceren en om kunnen gaan.

Als men bijvoorbeeld werkt met een niet-standaard virus-scanner, is het zeer wel mogelijk dat deze software conflicten veroorzaakt met andere software of niet geÔntegreerd samenwerkt met Windows.

Ten tweede automatiseert eMolta zoveel mogelijk. Het gebruik van het automatische backup systeem betekent dat er geen backup tapes gewisseld moeten worden (met als groot voordeel dat dat ook nooit vergeten wordt). Het gebruik van windows group-policy en automatische software distributie betekent dat er nog maar heel weinig naar individuele desktops gegaan hoeft te worden. Ons automatische helpdesk support systeem zorg dat er niets vergeten wordt in het werk voor u.

De derde reden waarom eMolta goedkoper is, is dat er sterk gelet wordt op de efficiŽntie en kwaliteit/kosten verhouding van leveranciers, die wij internationaal met elkaar vergelijken. Wij doen ook een gedeelte van het beheer zelf vanuit landen met lagere kostenstructuur (Hongarije).

Tarieven

eMolta biedt verschillende tariefstructuren; van een vast bedrag per maand per werknemer voor beheer tot een uurprijs of een individuele offerte vastgesteld voor uw specifieke situatie. Wij richten onze tarieven altijd op de laagste in de markt voor professionele diensten en zijn gelet op prijs/kwaliteit verhouding ongeŽvenaard.