Systeembeheer, lokaal en "op afstand"

eMolta onderscheidt tussen lokaal beheer (waneer de systeembeheerder bij u langskomt) en beheer op afstand. Beheer op afstand wil zeggen dat de systeem beheerder vanuit onze locatie de werkzaamheden verricht. Dus zonder naar de cliŽnt toe te moeten komen. Eventueel kan dit ook 's avonds gebeuren als het kantoor dicht is. Op deze wijze kunnen werkonderbrekingen voor u zoveel mogelijk worden vermeden.

Hoewel wij zowel lokaal systeembeheer als beheer op afstand leveren, kan in de praktijk het meeste werk op afstand gedaan worden. Dit betekent meestal een zeer grote kostenbesparing voor onze cliŽnten. Wij werken dan ook met twee verschillende tarieven.

 

 

 

ITIL - IT Infrastructure Library

ITIL is een set van processen voor het beheer van IT Systemen. ITIL is een beschrijving van de beheers ervaring van vele mensen over langere tijd, uiteindelijk vastgelegd in een "handleiding" voor beheerders. Het uiteindelijke resultaat is dat de systeem beheerders gebruik kunnen maken van bestaande ervaring en "best practise". Ook zijn er in de ITIL processen kwaliteits-meetpunten ingebouwd, die de kwaliteit verhogen.

eMolta heeft ITIL gecertificeerde mensen in huis, die de beheersprocessen ontwerpen en de kwaliteit van het werk beoordelen.