IT Infrastructure Design en Specificatie

Voor de meeste moderne bedrijven zijn de IT systemen van het hoogste belang. Niet alleen wilt u op de beste manier voor de dag komen bij uw klanten via web-site en andere IT systemen, ook het vinden van nieuwe klanten en efficiŽntie verbeteringen door goed gebruik van IT beÔnvloeden uw concurrentie positie.

De IT systemen en vooral de data die een bedrijf bezit bepalen in veel gevallen de waarde van het bedrijf zelf mee. Hier moet geen enkel risiko genomen worden. Maar ook de kosten beÔnvloeden de bedrijfswaarde, in die zin dat een kostenbesparing in directe zin doorvloeit naar de winst van de onderneming.

eMolta houdt deze lange termijn aspecten in de gaten bij het ontwerpen van een IT Infrastructuur in samenwerking met u.

Wij gebruiken zo veel mogelijk standaard technologieŽn, die eenvoudig te beheren zijn. Verder automatiseren wij zoveel mogelijk van de beheersprocessen. Het ontwerp is altijd gericht op kwaliteit, veiligheid en tegelijkertijd kostenefficiŽntie.

Levering en Installatie

De leveranciers van de verschillende hardware en software componenten worden door ons gecontroleerd. eMolta doet een kwaliteitscontrole bij aankomst van de componenten en installeert waar de leverancier dat zelf niet doet. eMolta zorgt ook voor de koppeling van de verschillende IT systemen.

Bij overname van een bestaande IT Infrastructuur doen wij eerst een onderzoek en zullen eventuele veranderingen aankaarten zodat de systeemomgeving binnen onze beheersprocessen kunnen vallen.

Na het doorlopen van een kwaliteits check-lijst samen met de cliŽnt, begint voor ons de beheersfase.